Doen waar jij in gelooft
met een beetje hulp van de wetenschap

Bij The Lab of Life zetten we ons dagelijks in voor het bevorderen van welzijn en de mentale gezondheid bij jongeren en volwassenen. Dat doen we met een concrete en wetenschappelijk bewezen effectieve aanpak gericht op blijvende gedragsverandering vanuit eigen regie.
Lees meer...

 

Voor wie ben je hier?

Voor mijn organisatie

Ik wil eigen regie bij medewerkers in onze organisatie stimuleren. Dat kan gaan over thema's zoals vitaliteit, mentale gezondheid en duurzame inzetbaarheid. Maar ook over strategische veranderwensen omtrent organisatie doelstellingen.

Voor jongeren

Ik ben op zoek naar een programma wat het (mentale) welzijn van jongeren en jongvolwassenen op een positieve manier kan bevorderen. Daarbij vind ik het belangrijk dat dit gebeurt vanuit intrinsieke motivatie en eigen regie. 

Voor jezelf

Ik wil graag minder stress ervaren, ik heb behoefte aan meer energie en motivatie voor de belangrijke zaken in mijn leven. Daar kan ik op dit moment wel wat ondersteuning bij gebruiken.

 

Whitepaper: Hoe stimuleer je eigen regie in vitaliteit?

Hoe zorg je ervoor dat medewerkers zélf aan het roer gaan staan van vitaliteit en inzetbaarheid? Wat zijn de do's and dont's die we op basis van gedragswetenschappelijke inzichten kennen? Deze kennis delen we hier graag met je in dit whitepaper.


The Lab of Life is erkend door het Loket Gezond Leven van het RIVM.

We zijn een CRKBO geregistreerde instelling.  

Zij gingen je voor

Wij werken voor grote en kleine organisaties. Voor bedrijven, overheden en onderwijsinstellingen. Maar één ding hebben ze gemeen: ze willen een duurzame impact maken op mens en maatschappij.

https://www.thelaboflife.com/write/Afbeeldingen1/Logos/Logo_Nationale-Nederlanden.png?preset=contenthttps://www.thelaboflife.com/write/Afbeeldingen1/Klantenlogos/Postnl.png?preset=contenthttps://www.thelaboflife.com/write/Afbeeldingen1/Klantenlogos/Logo_CSU.png?preset=content https://www.thelaboflife.com/write/Afbeeldingen1/Klantenlogos/Menzis.png?preset=content